miercuri, 3 noiembrie 2010

Sweep her off her feet!

sau

Fa-o sa mai vrea!




Majoritatea femeilor sunt cucerite de umorul si spontaneitatea unui barbat - sa-i zicem ... Fat Aburitor. Multe sunt impresionate de frumusetea fizica a cate unui Fat doar Frumos sau de delicatetea unui Fat Generos iar altele, de vastitatea cunostintelor si/sau de rezultatele profesionale deosebite ale unui Fat Cult si/sau pe Faza. Dar aproape TOATE femeile sunt cucerite iremediabil de un barbat care le conduce bine la dans – ZA LEADER! Ce inseamna ca le CONDUCE BINE? Pai, cam asa cum isi conduce un barbat masina pe care o iubeste… Stii cum e un sofer cu adevarat bun? Nu e unul care foloseste o masina doar ca sa ajunga mai repede si mai confortabil din puntul A in punctul B, ci unul care isi iubeste masina, o simte, o asculta, simte cum “toarce” (ok, hai ca incepe sa sune cam sexy, dar asa e!) o ingrijeste, o apara, sufera daca o gaseste lovita sau zgariata, o repara, se mandreste cu ea. Cand e la volan, e una cu masina lui. Si chiar am observat ca, in general, dansatorii buni sunt si soferi buni.

Un dansator bun, ca si un sofer bun, e unul care, in primul rand, stie ce vrea sa faca - stie unde vrea sa ajunga si cum – si atunci totul e limpede si pentru el si pentru partenera lui si asta place intotdeauna unei femei la un barbat (nu doar la dans) si o face sa se lase condusa. Miscarile lui, semnalele prin care conduce, sunt clare, sigure, fara ezitari, dar si fara bruscari. Pentru ca femeile vor fermitate, nu duritate, vor siguranta, vor relaxare, vor caldura si, da, vor complimente. Si in timpul unui dans poti sa-i faci unei femei complimente de sa se sature prin simpla ta atitudine (glumesc, nu ne saturam niciodata de complimente!). Ii arati atentie si grija, ii zambesti, nu te uiti indelung si interesat dupa altele, si o sa o faci sa se simta foarte bine - unica. Pentru trei – cinci minute, esti numai tu si ea, Schummy si Ferrari a lui. Pentru un dans, voi sunteti un cuplu si sunteti acolo ca sa va faceti unul pe celalalt sa va simtiti bine, sa va oferiti unul celuilalt o experienta deosebita. Si prietena ta sau prietenul ei, daca e cazul, nu o sa fie gelosi – stiu ca e doar un dans - un joc al spontaneitatii, al umorului, al tolerantei, al relaxarii si al senzualitatii naturale si fine.

Daca te duci intr-un club de salsa o sa-ti placa ce vezi – dansatorii au o conexiune pe care nu o vezi in cluburile obisnuite. Se vede ca stiu ce fac, se poarta frumos, zambesc si rad mult si … parca vorbesc un limbaj comun pe care, din afara, ti-e greu sa-l intelegi, dar iti place armonia miscarilor cuplurilor de dansatori si nici nu-ti dai seama ca totul se bazeaza pe semnal si raspuns, ca e o arta dar si o stiinta. Vezi ca perechile care vin impreuna nu si danseaza impreuna toata seara. Invita sau accepta invitatii de la alti dansatori, fara sa se provoace nicio scena de gelozie. Spre deosebire de cluburile obisnuite, aici poti sa inviti la dans fara nicio intentie erotica. Dansam cu placere cu unii oameni pur si smplu pentru ca ne place stilul lor in dans, ne place cum conduc, cum raspund, cum ne zambesc, cum ies dintr-o incurcatura, cum transforma o greseala in styling, cum ne protejeaza de dansatorii mai neatenti, cum isi recunosc candid o greseala, sau cum iau galanti asupra lor o greseala a noastra. Ne place sa ne jucam cu ei. Ne simtim bine impreuna. De fapt, ne place de ei, ca oameni, pentru felul cum ii descoperim prin dans. Pentru ca in dans nu poti sa te prefaci, asa cum nu te poti preface la volan sau in pat. Iar daca o faci, se cunoaste si e … trist.

Asa ca, FAT VIITOR MEGA-LEADER, invata sa dansezi, relaxat si sigur pe tine, cu spontaneitate, caldura si umor, arata-i ca stii ce faci, ca o apreciezi, vrei si poti sa o protejezi, fa-o sa se simta femeie si suficient de in siguranta ca sa te lase sa o conduci, si o sa-ti placa ce o sa descoperi in zambetul ei!
:)

marți, 2 noiembrie 2010

TO ALL MY GIRL PALS & I'M SO GLAD I FOUND OUT ABOUT

The correct way to weigh yourself:

I can't believe I was doing it wrong all these years.
 
WE MUST SPREAD THE WORD.

Never take life seriously; nobody gets out alive anyway. 

Save the Earth! It's the only planet with Chocolate!!!

An apple a day keeps the doctor away. An onion a day ... keeps everybody away


It’s about “ze smel”. Da, acela! Si despre cat de fain e celalalt. Pentru ca dansul este in primul rand o experienta a sufletului si a simturilor si mai putin a intelectului. Dansul e inspiratie – la figurat si la propriu. Si cu cat sursa e mai pura, cu atat mai bine, atat pentru suflet cat si pentru plamani si nas. O:-)

Ca femeie, e o mare placere sa te lasi condusa de un partener care e atent la tine, iti zambeste, si … miroase bine, a curat. Ca barbat, iti place sa simti ca femeia pe care o tii in brate si o conduci cu grija si siguranta (sau pe care o invarti de o ametesti si o arunci in toate partile – pentru cei carora le place stilul zbuciumat, pardon, alert :D ) miroase frumos, a proaspat si ingrijit.

Unii nu-si dau seama ca salsa si bachata – cele mai populare dansuri latino de club sunt in primul rand dansuri de cuplu, si prin urmare ele presupun o anumita apropiere fizica pe care mirosul o poate transforma intr-o experienta deosebit de placuta sau ne- :D

Iegzista cel putin trei situatiuni equally nefericite:

1. Unii/unele se lasa sedusi de cate o shaorma frivola cu sos de usturoi, uitand ca urmeaza sa mearga la un curs sau la o petrecere, sau, pur si simplu nedandu-si seama ca ravagiile facute asupra mirosului respiratiei de catre delicatesa turceasca nu vor fi apreciate de parteneri. Deloc! Si credeti-ma, nu e foarte usor sa dansezi potrivindu-ti respiratia dupa apropierea/departarea de partener – am incercat!!! Iar sa-ti tii respiratia 3-5 minute e cam greu - am incercat si asta :(

2. Chiar daca nu-ti fortezi norocul ca in cazul de mai sus :D se poate intampla ca respiratia sa nu fie foarte proaspata din varii motive.

In ambele cazuri, o guma (sau mai multe) poate salva vieti :D (desi, in cazul usturoiului, nu prea functioneaza)

3. Stie deja toata lumea ca succesul presupune 1% inspiratie si 99% transpiratie DAR
Majoritatea au mirosul suficient de fin ca sa-si dea seama cand e cazul sa faca o pauza de reîmprospatare - sa se duca la toaleta, sa se spele si sa-si schimbe tricoul si abia apoi sa revina printre demoazele si sa le dea gata cu prospetimea mirosului si uscatimea tricoului – maxim de placut! Maxim! Well, aproape maxim! Ca mai trebuie neste chestii ca sa fie chiar, chiar, dar despre asta oi povesti alta data! Dansatorii cu ceva experienta isi aduc cu ei la petreceri un tricou de schimb, sapun si un prosopel, fara sa considere ca e un efort prea mare pentru ca “za mujeres” apreciaza intotdeauna grija din spatele gestului. Si poti sa nu fii cel mai mare dansator, dar daca esti cel mai curat si mai frumos mirositor o sa capeti o mandrete de bulina alba si maaaare.

Se intampla si in cazul doamnelor ca transpiratia sa devina o problema ... pentru parteneri, dar mai putin, pentru ca, pe de o parte, ele fac un efort fizic mai mic in timpul dansului si respectiv transpira mai putin, iar, pe de alta parte, mirosul lor este mai putin puternic decat cel al barbatilor – chestie de hormoni. Dar cand se intampla e chiar mai neplacut decat in cazul domnilor pentru ca de la doamne te astepti la mai multa atentie la genul acesta de detalii.

Aceeasi poveste si la cursuri: cand plecam de acasa dimineata, fresh, spalati, parfumati, le e mai mare dragul celorlalti calatori din autobuz sa se lipeasca de noi in inghesuiala :D dar dupa 8-9 ore la serviciu, sansele sa nu mai mirosim chiar ca niste trandafirasi cresc simtitor, si da, se simte! Cand e cazul, se va aplica remediul de la petreceri – vezi mai sus.

Cum stii cand e cazul??? Suna un prieten! (Serios vorbind, intreaba un prieten care stii ca e sincer si direct) Iar daca cineva iti atrage atentia in mod spontan, multumeste-i, de asemenea, pentru ca poti sa iei masuri inainte sa-ti compromiti reputatia in mod iremediabil ;)!

Chestia cu mirosul e de fapt universal valabila. Si la aerobic si la fitness, daca ai oameni in jur e bine sa faci sa se simta bine in preajma ta si merita sa te reimprospatezi si inainte de antrenament!

luni, 1 noiembrie 2010

Un decalog interesant

1.  Vei primi un corp.
Iti place sau nu, va fi al tau pentru intreaga viata.

2.  Vei invata lectii.
Esti inscris la o scoala cu informatii non-stop numita VIATA. In fiecare zi, la aceasta scoala vei avea ocazia sa inveti cate o lectie. S-ar putea sa iti placa lectiile sau sa le consideri irelevante si prostesti.

3.  Nu exista greseli, exista numai lectii.
Dezvoltarea este un proces de incercari, nereusite si izbanzi: experimentare. Experimentele "ratate" fac parte din acest proces, tot asa cum fac parte si experimentele "reusite".

4.  O lectie se repeta pana cand se invata.
O lectie va fi prezentata sub mai multe forme, pana cand o vei invata. Numai dupa ce ai invatat-o poti trece la alta lectie.

5.  Procesul de invatare nu se termina niciodata.
Nu exista moment al vietii care sa nu contina o lectie. Daca esti viu, atunci aceste lectii trebuie invatate.

6. "acolo" nu este mai bun decat "aici".
Cand un "acolo" personal devine "aici", vei obtine pur si simplu un alt "acolo' care va arata din nou mai bine decat "aici".

7.  Ceilalti sunt imaginea ta in oglinda.
Nu poti iubi sau uri un lucru la cineva decat daca aceasta persoana reflecta ceea ce tu iubesti sau urasti la tine insuti.

8.  Ce faci cu viata ta depinde numai de tine.
Detii toate uneltele si resursele de care ai nevoie. Cum le folosesti ramane la aprecierea ta. Alegerea iti apartine.

9.  Raspunsurile si solutiile exista in tine.
Raspunsurile la intrebarile VIETII se afla in tine. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa privesti, sa asculti si sa ai incredere.

10. Vei uita toate acestea.

Richard Bach - Învăţături pentru suflete avansate


Cum se împacă ceilalţi cu ceea ce îţi este dat ţie nu este treaba ta, ci a lor.
       
Pentru a putea începe să înveţi orice, trebuie să laşi la o parte siguranţa pe care ţi-o dă ignoranţa.
       
Tu eşti cel care a cerut să fie lăsat aici, pe acest pământ, astfel încât să poţi face ceva remarcabil, ceva care contează pentru tine, pe care nu ai fi putut să-l faci nicăieri altundeva şi nici altcândva.
 
 Singurele lucruri care contează cu adevărat la sfârşitul sejurului tău pe acest pământ, sunt:
- Cât de frumos ai iubit?
- Care a fost calitatea iubirii tale?  

Semnul de recunoaştere al ignoranţei tale este tăria cu care crezi în nedreptate şi în tragic. Ceea ce omida numeşte sfârşitul lumii, adevăratul maestru numeşte fluture.
   
Cum anume vrei să fii în urma acestei experienţe - în ce fel vrei să te fi schimbat în urma ei?  
 
Nimeni nu te obligă să înveţi. Ai să înveţi când ai să vrei chiar tu.
 
Pentru ca tu să te schimbi, e nevoie de o miză mare.
 
Păcatul originar este limitarea Sinelui. Să nu o faci.
       
Ia aminte la ce îţi spune viaţa. Ea îţi arată tot ce trebuie să ştii despre ceea ce poţi să devii.
     
Ceea ce te inspiră, te şi ghidează şi te şi apară.
 
  Argumentează în favoarea propriilor limitări şi, fără îndoială, le vei avea.  
 
Singura datorie pe care o ai, oricând, în cursul oricărei vieţi, este să-ţi fii loial ţie însuţi.  
   
Dacă alegi siguranţa în locul fericirii, o vei avea, însă cu acest preţ.  
 
Credinţa eronată este să accepţi reguli fără să fi reflectat întâi asupra lor, când mergi înainte pentru că ştii că asta  aşteaptă alţii de la tine. Vei aduna milioane de astfel de credinţe pe parcursul vieţii dacă nu eşti atent.
       
Câţi îşi trăiesc vieţile fără să descopere vreodată ceea ce ştiu sau ce iubesc?
Mulţi.
Este datoria ta să nu îţi îngădui să ajungi ca ei.
   
Nu e nimic de iertat când ştii că ai chemat la tine toate experienţele din viaţa ta. De ce te-ai încrunta la cei care îţi aduc ceea ce ai cerut?
   
Cel mai mult ai de învăţat când joci împotriva cuiva care te poate învinge.  

Eşti maestru în ceea ce ai trăit, artizan în ceea ce trăieşti şi amator în ceea ce urmează a fi trăit.  
   
Când trăieşti cu maximă intensitate, nu mai contează deznodământul jocului. Orice
s-ar întâmpla, este bine.
   
O viaţă este şansa ta de a exprima Sinele în cel mai palpitant şi creativ mod cu putinţă.  
   
Ţi-ai reglat capacitatea de percepţie la o anumită frecvenţă, şi numeşti tot ceea ce poţi vedea "lumea". Te poţi acorda, oricând, la frecvenţe noi.    
 
O viaţă creativă şi plină de iubire pentru ceva, orice, este o viaţă sănătoasă. Când faci ceea ce te face fericit, ai parte de vindecare şi siguranţă.  
   
Primul pas pentru a te elibera de sub hipnoză este să conştientizezi că ai fost în stare de hipnoză.    
 
Nu există paradisuri, nici infernuri, ci doar aceste lumi nesfârşite pe care tu însuţi le creezi, până în momentul când vei găsi soluţia.      
 
Nu există lucru căruia să nu-i poţi da consimţământul. Nu există nimic din care să nu te poţi retrage.
   
Garanţie pentru o viaţă grea şi fericită:
  1.Află ce iubeşti să faci mai mult pe acest pământ.
   2.Fă-l indiferent de ce îţi stă în cale.
   3.Dăruieşte ceea ce ai câştigat în urma acestei iubiri, acelora care se arată interesaţi.  
 
Împărtăşindu-ţi iubirea, vei fi purtat către o viaţă magică, a fericirii interioare, pe care alţii, neîmpărtăşind-o cu tine, nu o pot cunoaşte.      
 
Dacă darurile îţi sunt mici, recompensa îţi va fi pe măsură. Dacă dăruieşti universuri întregi, recompensa îţi va fi imensă.  
   
Învaţă ceea ce ştie magicianul şi nu ţi se va mai părea magie.  
   
Orice rău ar fi să-i faci altcuiva, fă-ţi-l întâi ţie însuţi.    

Fă ceea ce ai visat întotdeauna să faci şi nu va mai rămâne loc pentru regrete.  
   
Pentru orice întrebare imaginează-ţi cel mai ciudat răspuns, total opus celui la
care te-ai putea aştepta. Oare este valabil?  
   
Unii spun să înduri, unii spun să slujeşti, unii să te detaşezi. Dar cine îţi spune să găseşti ceea ce este cu adevărat bine pentru tine?    
 
Să înveţi înseamnă să descoperi ceea ce ştiai deja. Să faci înseamnă să demonstrezi că, într-adevăr, ştii. Să-i înveţi pe alţii înseamnă să le aminteşti că şi ei ştiu, la fel de bine ca şi tine. Sunteţi, cu toţii, învăţăcei, muncitori, învăţători.  
   
Fiecare persoană, întâmplările vieţii tale, toate sunt cu tine pentru că tu le-ai atras înspre tine. Ceea ce alegi să faci cu ele este treaba ta.    
 
Cel mai bine ştii să îi înveţi pe ceilalţi lucrurile pe care tu însuţi trebuie să le înveţi cât mai bine.  
   
Sinele este Viaţă, Iiubire, acel Ceva Magnific din centrul fiinţei tale.
Sinele nu cunoaşte limitările impuse de spaţiu-timp, la fel cum nu cunoaşte tot ce înseamnă griji, temeri sau credinţe în viaţa ta.
 
AcelCeva nu te priveşte ca pe o fiinţă bipedă de pe suprafaţa celei de-a treia
planete a unui mic soare de la marginea unei micuţe galaxii dintr-un univers neînsemnat, înghesuit, pentru o clipită, între miliarde şi miliarde de alte universuri.
 
Acel Ceva te vede pe tine oglindindu-I propria imagine şi îţi oferă libertatea totală de a face tot ce îţi doreşti, în afară să mori.  
   
Pentru a aduce ceva în viaţa ta, imaginează-ţi că este deja acolo.    

Un dezastru înseamnă o schimbare. Este o şansă deghizată, în straie prea largi.  
   
Eşti liber să îţi schimbi dimensiunea conştiinţei la întâmplare, prin învăţături sau la voinţă. Nu îţi este însă permis, să refuzi să exprimi viaţa.  
   
Nu există o problemă care să nu îţi lase un dar după ce trece. Cauţi problemele
pentru că ai nevoie de darurile lor.      
 
Destinul nu te forţează să mergi într-o direcţie pe care nu vrei să o urmezi. Tu eşti cel care alegi. Destinul tău este în mâinile tale.
       
Eşti o fiinţă a luminii. Ai venit din lumină, te vei întoarce în lumină; la fiecare pas te înconjoară lumina fiinţei tale nelimitate.    
 
Imaginează-ţi universul minunat şi desăvârşit. Apoi fii sigur de următorul lucru: Sinele şi l-a imaginat puţin mai bine decât ai făcut-o tu.    
 
Continuă să eviţi problemele, şi nu vei fi niciodată cel care le-a depăşit.  
   
Nu ţi se va trimite niciodată o dorinţă fără să-ţi fie dăruită şi puterea de a o realiza. S-ar putea însă să fie nevoie să depui efort pentru aceasta.  
   
Nu există greşeli. Întâmplările pe care le atragi asupra ta, oricât de neplăcute ar fi ele, sunt absolut necesare pentru ca tu să înveţi ceea ce trebuie să ştii. Fiecare pas pe care îl faci este necesar pentru ca tu să ajungi la ţelul pe care ţi l-ai propus.  
   
Ţi-ai dat propria viaţă ca să ajungi cine eşti astăzi. A meritat?  
   
Viaţa EXISTĂ. Acolo te duci atunci când ai nevoie de vindecare, alinare, energie,
perspectivă.    
 
Nimeni nu poate ajuta la rezolvarea unei probleme dacă problema este că persoana ce trebuie ajutată nu vrea să găsească rezolvarea.
   
Nu este nevoie să te lupţi ca să trăieşti potrivit dorinţelor tale. Trăieşte cum vrei şi plăteşte preţul necesar.    
 
Motivul esenţial pentru care nu ai primit răspunsuri este că nu ai pus întrebările.  
   
Principiile se schimbă greu, pe nesimţite, şi nu ştii niciodată că s-au schimbat până

când, la un moment dat, ceva ce înainte era bine, acum nu mai pare a fi aşa.

raspunsuri recomantate - job interview



Intrebare: De ce ai parasit ultimul loc de munca?Raspuns adevarat: Pentru ca era nasol.
Raspuns Recomandat : Simteam ca nu imi puteam folosi la maxim capacitatea si cunostintele.


Intrebare: Care sunt defectele tale cele mai mari?
Raspuns adevarat: Nu ma pot concentra mai mult de cinci minute, nu accept autoritatea si am tendinta sa adorm la birou.
Raspuns Recomandat : Muncesc prea mult. Nu pot sa ma opresc, tot timpul trebuie sa fac ceva.

Intrebare: Vad ca ai schimbat cam multe slujbe intr-o perioada destul de scurta. De ce crezi ca la noi ai ramane mai mult decat ai ramas la altii?
Raspuns adevarat: Patronii mei de pana acum aveau cu totii un fix, sa-i pastreze doar pe cei competenti.
Raspuns Recomandat : Am ajuns la acel punct in cariera in care am obosit sa ma tot mut de colo colo. Vreau cu adevarat sa fiu parte dintr-o echipa, unde pot pot sa-mi aduc contributia pe termen lung.

Intrebare: Cum te descurci cu schimbarea?
Raspuns adevarat: Ma schimb in fiecare zi, cu exceptia zilelor in care nu mai am lenjerie curata.
Raspuns Recomandat : Cred ca stie toata lumea ca astazi singura constanta este schimbarea. Ma bazez pe asta.

Intrebare: Cum te intelegi cu ceilalti?
Raspuns adevarat: Imi plac oamenii, atata timp cat nu am de-a face cu ei.
Raspuns Recomandat : Cred ca relatiile interpersonale cu colegii sunt dintre cele mai placute aspecte ale slujbei.

Intrebare: Ce inseamna pentru tine succesul?
Raspuns adevarat: Inseamna ca nu trebuie sa-mi misc fundul de pe scaun ca sa ti-l pup pe al tau.
Raspuns Recomandat : Succesul, parerea mea, este sa stiu ca lucrand intr-o echipa pot sa imi aduc controbutia la profitul si eficienta companiei.

Intrebare: Ce inseamna esecul pentru tine?
Raspuns adevarat: Inseamna ca voi continua sa incasez ajutorul de somaj si sa sper la inca o prelungire de sase luni.
Raspuns Recomandat : Esec .... imi pare rau. Nu stiu despre ce vorbiti.
Cuvantul acesta nu exista in vocabularul meu.

Intrebare: Cum te intelegi cu seful tau actual?
Raspuns adevarat: Destul de bine daca ma gandesc ca este un idiot ranchiunos.
Raspuns Recomandat : Nu stiu daca pot sa-l numesc sef, a fost mai mult un mentor pentru mine.

Intrebare: Te-ai enervat vreodata din cauza colegilor?
Raspuns adevarat: Eu nu ma enervez. Eu le-o platesc.
Raspuns Recomandat : Nimic nu ma enerveaza mai tare decat sa vad un coleg care nu se misca, care trage chiulul sau fura. Da, cateodata ma enervez din cauza colegilor.

Intrebare: Pot sa contactez persoanele trecute la referinte?
Raspuns adevarat: Desigur, dar ei nu cred ca stiu cine sunt.
Raspuns Recomandat : Poate ca ar fi mai bine daca as aranja sa va sune chiar ei.