vineri, 18 aprilie 2014

ORAR FITNESS & AEROBIC


ORAR SALA APARATE (mixt baieti si fete)
L-V: 07:00 - 23:00
S: 10:00 - 18:00
D: 12:00 - 18:00

Din luna mai, oferim SAUNA gratis la abonamentele pe 3/6/12 luni. Conditiile de acces la sauna sunt urmatoarele:
- abonamentul aerobic/fitness sa fie valabil
- sa aveti slapi si prosop pe care sa va asezati in sauna + prosop cu care sa va stergeti transpiratia (prosoape puteti inchiria de la receptie)
- sa nu aveti niciuna dintre afectiunile pentru care sauna este contraindicata
o sedinta dureaza 15 minute

Vezi mai jos ORARUL pentru AEROBIC

Abonamentul "AEROBIC" include toate antrenamentele de grup (C.A.F, PILATES, ZUMBA, KANGOO JUMPS, etc.


Suna pe fix (021.30.30.244) pentru rezervare cu cel putin 2 ore inainte de antrenament pentru antrenamentele marcate cu steluta, ca sa vii la sigur, altfel, este posibil sa nu mai avem echipamente libere. In acest caz, poti intra la antrenamentul alternativ de la aceeasi ora sau la ora urmatoare, sau poti sa mergi la aparate. Rezervarea nu se anuleaza! Sedinta se considera efectuata, indiferent daca onorezi sau nu rezervarea. Suna, deci, doar atunci cand te-ai hotarat, si cand te-ai hotarat, nu te mai razgandi - ca sa evitam programari, anulari, reprogramari, si caratul inutil al echipamentelor (ex. ghete Kangoo)! 

SEARA - SALA AEROBIC – Mag. UNIREA et. 6  vezi orarul mai jos
vezi harta acces sala AEROBIC

codul culorilor:
usor cardio+intens tonifiere    moderat cardio    intens cardio

luni



    5pm *STEP (Anca)
    6pm *Zumba (Teo) + *KANGOO JUMPS 
    7pm *STEP (Geo) + *C.A.F. (Flori) 11 nov 
    8pm *TONING (Geo) *PILATES (Flori) 11 nov

marti







    5pm *BBW (Paf)
    6pm *STEP (Mari)
    7pm *Functional (Mari) + Zumba (Flori) 11 nov
    8pm *STEP (Mari)
miercuri





   5pm *C.A.F. (Anca)
   6pm *KANGOO JUMPS *TAE BO (Anca) 11 nov
   7pm *C.A.F. (Flori) BOOTCAMP (Anca)
   8pm *PILATES (Flori) (Anca) 11 nov

joi



   5pm *CUMINGEA (Paf)
   6pm *BBW (Paf)
   7pm Zumba  (Teo) + *Tone & Stretch Rebound (Anca)
   8pm *STEP (Anca)

vineri





   5pm  *STEP (Anca)
   6pm *REBOUND (Anca)
   7pm *STEP (Geo)

sambata


la sala de fitness (aparate) cu programare pana vineri la ora 8pm
10:30 *Zumba (Teo) 
11:30 *BOOTCAMP(Anca)
12:30 *YOGILATES (Anca)




YOGILATES





PILATES





CUMINGEA
mobilizarea tuturor articulatiilor, intinderea coloanei, stretching, tonifiere lenta si prin mentinerea posturilor

tonifiere lenta si controlata si flexibilizarea intregii musculaturi, cu accent pe centura abdominala – muschi posturali

un antrenament cu mingea de 
FITBALL, prin care lucrezi intregul corp si in special abdomenul, pieptul, spatele si bratele, si precum si muschi profunzi antrenatii in mentinerea echilibrului.


BBW (Băț Body Workout)
tonifiere intensa a intregii musculaturi – cu bete (iti indrepti si spatele) – si in picioare si la salteluta

ZUMBA

intens cardio si super distractiv – cu mini-coregrafii de dans latino. Transpiri, elimini toxine si te distrezi


STEP AEROBIC





A.B.D.


A.B.T.
intens cardio – cu ladite pe care se urca si se coboara - intens tonifiere tren inferior (fese si picioare) cu programare

Abdomen si Brate de Diva - tonifiere abdomen si brate - moderat cardio



tonifiere generala, cu accent pe tren superior (pentru spate si brate de vara) - moderat cardio


C.A.F.
intens cardio si tonifiere – aerobic cu accent pe Coapse, Abdomen si Fesieri (C.A.F.)
TAE BO


unul dintre cele mai intense antrenamente aerobice: un sistem de fitness total prin kick-boxing, pe muzica.
REBOUND









KANGOO JUMPS
unul dintre cele mai intense antrenamente aerobice: cardio si tonifiere - sarituri si tonifiere pe minitrambuline- avem 19 minitrambuline (masura universala :)  - musai cu programare, cu apa, prosop si bustiera! mai multe detalii: http://salsafit.ro/rebound.html


unul dintre cele mai intense antrenamente aerobice: cardio si tonifiere - sarituri si tonifiere cu ghete speciale avem 17 perechi masura S (corespunzatoare masurilor 36-38 si unei greutati de 40-75 kg) si 3 perechi masura M (corespnzatoare masurilor 38-42 si unei greutati de 75-90 kg) - si la antrenamentul asta iti trebuie programare, apa si multa bustiera :D, sosete lungi, colanti (sau pantaloni  care sa nu fie largi), prosop. Mai multe detalii http://salsafit.ro/rebound.html -

Sa bei bine apa inainte, cate putin in timpul si din nou dupa antrenament. Recomandam sa porti bustiera si - obligatoriu, sa ii spui instructorului despre orice probleme de coloana, operatii recente - daca esti insarcinata, etc., mai ales, dar nu numai, pentru antrenamentele cu sarituri (rebound/kangoo jumps)


Abonamentul iti permite accesul la orice antrenament aerobic (sala de aerobic etaj 6) si, optional, la aparate (sala de fitness et. 4) si sauna in limita numarului de antrenamente cumparate si in functie de timpul, energia, cheful si scopurile tale legate de fitness: intretinere, detoxifiere, slabit, tonifiere si in functie de zonele vizate pentru tonifiere: brate - piept - abdomen - fese - picioare. 

In general, e bine sa stii ca prin cresterea masei musculare iti cresti si rata metabolica - vei arde calorii si in repaus (da, muschii sunt super de treaba si fac munca asta pentru tine - grasimea, nu!) deci, cu cat te tonifiezi mai bine, cu atat grasimea va scadea (chiar daca scopul tau principal nu este sa slabesti) fara a te epuiza prin antrenamente cardio foarte intense si prelungite - ineficiente pe termen lung. Chiar daca vrei sa scapi de grasimea dintr-o anumita zona (de obicei burta) - nu vei arde grasimea exclusiv din zona respectiva ci de peste tot - deci, daca faci sute de abdomene, vei obtine intr-adevar un abdomen foarte tonifiat dar ... sub stratul de grasime cel incapatanat. Grija la ce, cat si cand mananci si ce bei si cum combini alimentele astfel incat sa obtii maximum de energie si sanatate din ele printr-o digestie usoara.  Si, cel mai important: odihna suficienta, hidratare buna si multa dragoste! :)


NU UITA SA-TI ADUCI PROSOP PENTRU A LUCRA CAT MAI IGIENIC LA SALTELUTA/APARATE! O faci pentru tine si pentru cel care le va folosi dupa tine!

NU UITA SA VERIFICI DACA ESTE NEVOIE SA TE REIMPROSPATEZI  LA TOALETA DUPA O ZI DE LUCRU, INAINTE DE ANTRENAMENT, pentru ca antrenarea in apropierea ta sa fie o placere pentru oricine!

un antrenament aerobic dureaza aproximativ 50 minute. Accesul la orice antrenament (aerobic sau aparate) se considera o intrare, indiferent daca stai la tot sau numai la o parte din antrenament. Daca stai la mai multe antrenamente, ti se bifeaza mai multe intrari. Daca mergi la un antrenament aerobic si apoi la aparate, ti se bifeaza 2 intrari.

suna si rezerva-ti un loc la antrenamentele marcate cu steluta (step, minitrambuline si mingioaie) altfel vii la risc - e posibil sa nu mai prinzi loc! Avem solutie si in cazul asta: poti sa mergi fie la antrenamentul alternativ de la aceeasi ora, daca exista, fie la sala de fitness (aparate) - ca sa fie bine - sa nu fie rau.