sâmbătă, 10 decembrie 2011

"NU MI-E FRICA DE SARMALE" - FITNESS & FUN PARTY

Haideti sa intampinam sarbatorile cum se cuvine - pentru ca, anul acesta, SARMALELE SA NU INVINGA PATRATELELE!!! Si, ca sa fie macar scor egal si sa ne putem bucura de bunatati cu inima impacata, o sa facem mai multa miscare decat de obicei.

SAMBATA, 17 DECEMBRIE,
SALSAFIT GYM face o petrecere de FITNESS SI DISTRACTIE, sub deviza: “NU MI-E FRICA DE SARMALE!” – incepem la 11 AM si ne potolim la 6 PM dar voi ajungeti cand reusiti si stati cat vreti si puteti! Puteti face pauza oricand – beti o apa, un ceai, luati o gustarica – cele care stati mai mult sau pur si simplu va e foame! Pentru ca de consumat calorii – asta va garantam! Si distractia o garantam!

ESTE UN EVENIMENT CU FITNESS SI ATMOSTERA DE PETRECERE: miscare – din belsug, si de toate felurile, pentru toate gusturile si ritmurile pentru FEMEI si COPII - cu multa energie si veselie (ZUMBA), putere si coordonare (STEP si TAE BO) fluiditate si senzualitate a miscarilor (SALSAFIT) - focus pe tonifiere lenta si sigura (PILATES) - flexibilitate si relaxare (YOGA).
Pentru copii: ZUMBATOMIC! Copiii (peste 4 ani) adora si Zumba si pe antrenoarea care ii danseaza, distreaza si oboseste cu folos! J

Doua ONG-uri vor expune la noi la sala diverse frumuseti de pus in pom si nu numai, facute de copii cu manutele lor iar banii stransi din intrari si produse vor fi folositi pentru actiuni caritabile, de care auzim in preajma Craciunului mai mult decat in restul anului.

De asemenea, pe 22 decembrie, joia dinaintea Craciunului, facem din nou o petrecere, seara, intre orele 6pm - 21pm de data aceasta: ZUMBA si PILATES!

INTRARE - 25 lei
Racoritoarele si snack-urile nu intra in pretul intrarii. 

PROGRAM:
11:00 - ZUMBA
12:00 - SALSAFIT
13:00 - ZUMBA
14:00 - PILATES
15:00 - STEP/TAE BO
16:00 - YOGA

         FORTA SA FIE CU PATRATELELE!

Ne gasiti la MAGAZINUL UNIREA – ETAJ 6, aripa CALARASI.

Contactati-ne pentru detalii si rezervari! J
021.30.30.244 / 0728.94.72.71
http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/events/198358006912966/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu