miercuri, 3 noiembrie 2010

Sweep her off her feet!

sau

Fa-o sa mai vrea!




Majoritatea femeilor sunt cucerite de umorul si spontaneitatea unui barbat - sa-i zicem ... Fat Aburitor. Multe sunt impresionate de frumusetea fizica a cate unui Fat doar Frumos sau de delicatetea unui Fat Generos iar altele, de vastitatea cunostintelor si/sau de rezultatele profesionale deosebite ale unui Fat Cult si/sau pe Faza. Dar aproape TOATE femeile sunt cucerite iremediabil de un barbat care le conduce bine la dans – ZA LEADER! Ce inseamna ca le CONDUCE BINE? Pai, cam asa cum isi conduce un barbat masina pe care o iubeste… Stii cum e un sofer cu adevarat bun? Nu e unul care foloseste o masina doar ca sa ajunga mai repede si mai confortabil din puntul A in punctul B, ci unul care isi iubeste masina, o simte, o asculta, simte cum “toarce” (ok, hai ca incepe sa sune cam sexy, dar asa e!) o ingrijeste, o apara, sufera daca o gaseste lovita sau zgariata, o repara, se mandreste cu ea. Cand e la volan, e una cu masina lui. Si chiar am observat ca, in general, dansatorii buni sunt si soferi buni.

Un dansator bun, ca si un sofer bun, e unul care, in primul rand, stie ce vrea sa faca - stie unde vrea sa ajunga si cum – si atunci totul e limpede si pentru el si pentru partenera lui si asta place intotdeauna unei femei la un barbat (nu doar la dans) si o face sa se lase condusa. Miscarile lui, semnalele prin care conduce, sunt clare, sigure, fara ezitari, dar si fara bruscari. Pentru ca femeile vor fermitate, nu duritate, vor siguranta, vor relaxare, vor caldura si, da, vor complimente. Si in timpul unui dans poti sa-i faci unei femei complimente de sa se sature prin simpla ta atitudine (glumesc, nu ne saturam niciodata de complimente!). Ii arati atentie si grija, ii zambesti, nu te uiti indelung si interesat dupa altele, si o sa o faci sa se simta foarte bine - unica. Pentru trei – cinci minute, esti numai tu si ea, Schummy si Ferrari a lui. Pentru un dans, voi sunteti un cuplu si sunteti acolo ca sa va faceti unul pe celalalt sa va simtiti bine, sa va oferiti unul celuilalt o experienta deosebita. Si prietena ta sau prietenul ei, daca e cazul, nu o sa fie gelosi – stiu ca e doar un dans - un joc al spontaneitatii, al umorului, al tolerantei, al relaxarii si al senzualitatii naturale si fine.

Daca te duci intr-un club de salsa o sa-ti placa ce vezi – dansatorii au o conexiune pe care nu o vezi in cluburile obisnuite. Se vede ca stiu ce fac, se poarta frumos, zambesc si rad mult si … parca vorbesc un limbaj comun pe care, din afara, ti-e greu sa-l intelegi, dar iti place armonia miscarilor cuplurilor de dansatori si nici nu-ti dai seama ca totul se bazeaza pe semnal si raspuns, ca e o arta dar si o stiinta. Vezi ca perechile care vin impreuna nu si danseaza impreuna toata seara. Invita sau accepta invitatii de la alti dansatori, fara sa se provoace nicio scena de gelozie. Spre deosebire de cluburile obisnuite, aici poti sa inviti la dans fara nicio intentie erotica. Dansam cu placere cu unii oameni pur si smplu pentru ca ne place stilul lor in dans, ne place cum conduc, cum raspund, cum ne zambesc, cum ies dintr-o incurcatura, cum transforma o greseala in styling, cum ne protejeaza de dansatorii mai neatenti, cum isi recunosc candid o greseala, sau cum iau galanti asupra lor o greseala a noastra. Ne place sa ne jucam cu ei. Ne simtim bine impreuna. De fapt, ne place de ei, ca oameni, pentru felul cum ii descoperim prin dans. Pentru ca in dans nu poti sa te prefaci, asa cum nu te poti preface la volan sau in pat. Iar daca o faci, se cunoaste si e … trist.

Asa ca, FAT VIITOR MEGA-LEADER, invata sa dansezi, relaxat si sigur pe tine, cu spontaneitate, caldura si umor, arata-i ca stii ce faci, ca o apreciezi, vrei si poti sa o protejezi, fa-o sa se simta femeie si suficient de in siguranta ca sa te lase sa o conduci, si o sa-ti placa ce o sa descoperi in zambetul ei!
:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu